Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Cégünk 1957-ben alakult, bútor- és épületasztalos termékek gyártásával foglalkozott. 1999-ben Kft.-vé alakult, ezzel egy időben profilbővítést hajtottunk végre.

Társaságunk fő profilja jelenleg is a bútor- és épületasztalos termékek előállítása, ám a megnövekedett igények miatt tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük. Foglalkozunk belsőépítészettel, valamint nyílászárók gyártásával, tervezésével és kivitelezésével.

A mindenkori fejlődést jól képzett szakmunkásgárdával, modern géppark használatával biztosítjuk. Célunk, hogy minőségben és árban a legjobbat nyújtsuk ügyfeleink részére.

Magas minőség

Minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű technológiával, szigorú minőségellenőrzési és biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk termékeinket.

Kedvező ár

A professzionális minőségű és kedvező árú nyilászáró termékekkel partnereink az optimális ár-érték arányú megoldást választják.

Megoldás egyedi igényekre

Készen állunk egyedi igények kielégítésére, szakembereink megoldásokat kínálnak, termékösszetételeket ajánlanak és új termékeket fejlesztenek az Ön igényei szerint

Munkáinkból

Kapcsolat